Vacatures in HR

5 lessen uit de Inspiratiedag Future of Recruitment & Selection

Bron: #ZigzagHR - 14 maart 2023
Op dinsdag 31 januari 2023 organiseerde Federgon in Technopolis een inspiratiedag met topsprekers, een bootcamp en 3 masterclasses over de toekomst van recruitment en selectie. De samenvatting van deze dag is vastgelegd in een whitepaper en biedt een roadmap om organisaties te helpen zich voor te bereiden op veranderingen in het wervingsproces.

De roadmap is opgedeeld in vijf stappen: (1) het bepalen van de strategie, (2) het implementeren van technologieën, (3) het ontwikkelen van een employer brand, (4) het meten van de prestaties en (5) het continu verbeteren van het wervingsproces.

Het artikel bespreekt de rol van kunstmatige intelligentie, chatbots, video-interviews en andere technologieën bij het verbeteren van het wervingsproces. Het benadrukt het belang van het ontwikkelen van een sterk employer brand en het gebruik van data-analyse om de prestaties van het wervingsproces te meten en te verbeteren.

De roadmap benadrukt ook dat het wervingsproces zich moet aanpassen aan de veranderende verwachtingen van kandidaten en dat organisaties moeten zorgen voor een positieve kandidaat-ervaring. Ten slotte stelt het artikel dat het wervingsproces continu moet worden verbeterd om te blijven voldoen aan de behoeften van organisaties en kandidaten.

Ga naar het volledige artikel >>

Download hier de whitepaper >>

Wil je dit nieuwsbericht verder delen?
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

HRinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.