Vacatures in HR
Lisa Huiskes

BeFrank elke dag een beetje beter maken hoort er ook echt bij.

Interview met Lisa Huiskes - HR Adviseur BeFrank

Voordat ik bij BeFrank kwam werken wist ik eigenlijk weinig van pensioenen. Eerlijk gezegd vond ik het een ingewikkeld onderwerp waar ik liever nog niet over na wilde denken. Dit is eigenlijk precies wat BeFrank juist om wil draaien: pensioen begrijpelijker maken en voor meer bewustzijn zorgen in alle leeftijdscategorieën. Het leuke vind ik dat iedereen binnen het bedrijf hieraan bij mag en kan dragen. We hebben op dit moment bijvoorbeeld een ‘drempelactie’, hierbij gaan we letterlijk met een drempel naar klanten toe om deelnemers over de drempel van pensioen heen te laten stappen. Iedereen binnen het bedrijf mag mee om te helpen en het is echt heel leuk om met werkgevers  en werknemers in gesprek te gaan die een pensioenregeling hebben bij BeFrank.

Nieuwe uitdagingen

Sinds januari 2018 ben ik HR Adviseur en hiervoor was ik Office Manager bij BeFrank. Als Office Manager kreeg ik langzaam meer taken op HR gebied en daarnaast wilde ik op dit vlak ook enkele zaken verder ontwikkelen. BeFrank heeft daarom gevraagd of ik verder zou willen gaan als HR Adviseur. Bij beide banen is geen dag hetzelfde en komen er elke dag nieuwe uitdagingen op mijn pad. Op zich hebben meer banen dit maar wat ik het leuke vind is dat je bij BeFrank ook wordt aangemoedigd om nieuwe initiatieven op te zetten. Dit moet natuurlijk wel passen naast je reguliere werkzaamheden maar er is altijd ruimte om een goed idee te pitchen en dan zelf het op te zetten. BeFrank elke dag een beetje beter maken hoort er ook echt bij.

Cultuur van BeFrank

BeFrank is een label binnen NN Group en bestaat uit ongeveer 50 collega’s. Omdat we maar met 50 collega’s zijn kent iedereen elkaar en weet iedereen elkaar ook snel te vinden. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en blijven dingen niet lang liggen. Er wordt ook graag iets besproken aan de lunchtafel, waar we gezamenlijk lunchen, of tijdens het pingpongen. Het precies omschrijven van de cultuur vind ik lastig, want het is meer iets wat je voelt als je bij ons rondloopt. Als ik dan toch een poging moet wagen dan zou ik het omschrijven als een hele open cultuur, waar iedereen zichzelf is en die ook een bepaalde directheid kent. Hard werken naar een gezamenlijk doel en dan ook heel hard de successen vieren. Door deze cultuur, en mijn collega’s die hieraan bijdragen, ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk!

Lisa Huiskes
HR Adviseur BeFrank

Wil je dit interview verder delen?

Geplaatst op 02 juli 2020
Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

HRinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.