Vacatures in HR

Ook een Xpertsessie in 2020 organiseren?

Geplaatst op: 17-12-2019

XpertDesk organiseert en promoot kennisbijeenkomsten, masterclasses en seminars. XpertSessies noemen wij dat. We leveren daarmee een bijdrage aan de inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling van vakprofessionals binnen de financiële sector.
Tegelijkertijd bieden we high performance organisaties met hun thoughtleaders de mogelijkheid hun kennis en gedachtegoed te delen. Daarmee profileren zij zich als een 'top of mind' partner dan wel werkgever, midden in de gewenste doelgroep. Zo brengen we mensen, organisaties en kennis bij elkaar.

Doelgroep & onderwerpen
We richten ons op: Actuarieel professionals, Risk- en Compliance officers, Financials (controllers, accountants), Investment professionals, en data specialisten.
De volgende onderwerpen lenen zich bij uitstek voor een XpertSessie: artificial intelligence, blockchain, data science & data visualisation, duurzaamheid, IFRS 17, IORP II, FinTech, GDPR, leiderschap, scrum agile, ethics, behavioral insurance, modelling, accountability, reporting en cyberrisk. Vanzelfsprekend kunnen organisaties ook eigen onderwerpen aandragen, mits relevant en interessant voor de doelgroep.

Wij verzorgen programmering en selectieve uitnodigingen in de doelgroep. De organisatie zorgt voor sprekers en lokatie. Samen realiseren we de gewenste doelstelling!

Ook interessant voor jouw organisatie? Neem snel contact met ons op!

https://xpertdesk.nl/

036 - 7440 136 

 

Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

HRinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
             
×

Wil je ons helpen onze sites te verbeteren?

CareerGuide en haar niche vacaturesites bestaan alweer bijna 20 jaar. In die jaren zijn we meegegroeid met de digitale ontwikkelingen en de wensen van onze bezoekers.

Om nog beter inzicht te krijgen in de (toekomstige) wensen en behoeftes van onze bezoekers, hebben we een enquete opgesteld. Want goed genoeg is ons niet goed genoeg, we willen graag de toekomst een stap voor zijn! Wil je ons hiermee helpen door onderstaande enquete in te vullen?

>> Ga naar de enquete

Het onderzoek zal ongeveer 5 minuten van je tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met je gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.