Vacatures in HR

Nieuw: Datacarriere.com

Geplaatst op: 30-10-2019

Data management is gericht op de beheersing, verrijking en beschikbaar stellen van data/gegevens. Dit heeft niet alleen als doel bedrijfsgegevens efficiënt bruikbaar te maken maar ook om bijvoorbeeld tot waardevolle (nieuwe) marketinginzichten te komen en/of risico’s transparant te maken. Data is een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering geworden, en veel organisaties hebben een Data Strategie. Data vormt de basis voor de transitie die bij veel organisaties gaande is.

Data science is booming. Niet zo vreemd, want de vraag naar data science professionals stijgt explosief omdat steeds meer bedrijven datagedreven werken.  

Data science professionals gebruiken statistieken en algoritmes om data te verkennen en analyseren en visualiseren de uitkomsten in presentaties en modellen. Data wordt omgezet in bruikbare inzichten.  De veelgehoorde begrippen machine learning, big data en artificial intelligence vallen allemaal onder de noemer data science. De innovatieve technologieën die elkaar snel opvolgen maken het vak interessant en uitdagend. Er is dan ook een grote en nog steeds groeiende vraag naar dataspecialisten, reden voor CareerGuide om het palet aan vacaturebanken uit te breiden met Datacarriere.com

Contactgegevens

CareerGuide

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: +31 36 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

HRinfinance.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op of stuur hem in via dit formulier.